اهداف برگزاری

با توجه به استقبال روز افزون از غذای حلال در جهان و گستردگی این مبحث در علوم متفاوت و در فقه اسلامی لذا جهت ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه اهداف ذیل مد نظر می باشد.

  • ارتباط و همکاری با مراکز دینی و دانشگاهی داخلی با هدف بررسی مسائل و چالش های جدید در امر حلیت و حرمت مواد و فرآورده های حلال
  • بررسی اقتصاد فراورده‌های حلال
  • بررسی حلال و اقتصاد مقاومتی
  • بررسی فراورده‌های آرایشی حلال
  • بررسی اقتصاد غذای حلال
  • بررسی حلال در آیات قرآن
  • بررسی افزودنی های مجاز خوراکی حلال
  • بررسی علل پزشکی حلال بودن بعضی اعضای حیوان حلال گوشت
  • بررسی حلال در علم تغذیه
  • بررسی حلال در علم شیمی
  • بررسی حلال در زیست‌شناسی